Vacature Basis psycholoog

Voor onze nieuwe praktijk en nieuwe team Lumo GGZ in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar enthousiaste en proactieve basispsychologen (WO) die graag mee vorm gaan geven aan het ontwikkelen van een nieuw team voor onze praktijk. Hierbij gaat het om de ontwikkeling van hoogwaardige behandelingen, collega’s én de praktijk.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Wij bieden je de kans om binnen ca 2 jaar bij ons een hoog niveau van diagnostiek en behandeling te leren op het gebied van cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie middels een traineeship.

Als basispsycholoog binnen Lumo GGZ behandel je volwassenen met een verscheidenheid aan klachten, zowel in de Generalistische Basis GGZ als in de Specialistische GGZ.

Naar wie zijn we op zoek
We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van een fijn en hecht team in een informele sfeer waarbij de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staat, die het logisch vinden hun werk goed voor te bereiden, openstaan voor feedback en die bereid zijn om een stapje extra te zetten voor hun cliënten.

Wij zoeken mensen die beschikken over een afgeronde master Klinische Psychologie of aanverwant en bij voorkeur beschikken over een LOGO verklaring of voldoen aan de voorwaarden om deze aan te vragen.


Enthousiast?

Heeft bovenstaande informatie je interesse gewekt en ben je 
enthousiast om onderdeel te worden van een nieuw en groeiend team? Dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief tegemoet!

E-mail adres: sollicitatie@lumoggz.nl
Of bel: 0164-744131

Gerelateerde vacatures

Als GZ- psycholoog binnen Lumo GGZ behandel je volwassenen met een verscheidenheid aan klachten, zowel in de Generalistische Basis GGZ als in de Specialistische GGZ.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve basispsycholoog KJ (WO) óf orthopedagoog (WO) die graag mee vorm gaat geven aan het ontwikkelen van een nieuw team voor onze praktijk.