Vacature GZ-Psycholoog

Voor onze nieuwe praktijk en nieuwe team Lumo GGZ in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een enthousiaste GZ- psycholoog die graag mee vorm gaat geven aan het ontwikkelen van een nieuw team voor onze praktijk. Hierbij gaat het om de ontwikkeling van hoogwaardige behandelingen, collega’s én de praktijk.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Als GZ- psycholoog binnen Lumo GGZ behandel je volwassenen met een verscheidenheid aan klachten, zowel in de Generalistische Basis GGZ als in de Specialistische GGZ.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het behouden van de regie en het (bij)sturen van behandelingen als regiebehandelaar en lever je een bijdrage aan het ontwikkelproces van (beginnende) basispsychologen in hun leertraject.

Naar wie zijn we op zoek
We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van een fijn en hecht team in een informele sfeer waarbij de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staat. Hierbij bepaal je zelf hoeveel dagen je werkt en hoe jouw ideale werkverdeling eruit komt te zien. Een ideale werksituatie met veel vrijheden waarbij je zelf een perfecte balans kunt creëren tussen werk en privé. Deze zelfstandigheid houdt ook in dat we een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, betrouwbaarheid, expertise en oprechte betrokkenheid richting cliënten en collega’s verwachten. 

Over ons
Je komt te werken binnen een praktijk waarbij de samenwerking met elkaar binnen de praktijk en met ketenpartners (zoals bijv. verwijzers) erg belangrijk is. Daarnaast werk je binnen vaste kaders die herleid zijn uit wet- en regelgeving zodat het vak gedegen uit gevoerd kan worden. Je wordt secretarieel ondersteund in het plannen van cliënten, het declareren van de behandelingen en het up to date houden van kennis zoals het volgen van een EMDR cursus of kennisbijeenkomsten.

Enthousiast?

Heeft bovenstaande informatie je interesse gewekt en ben je een BIG- geregistreerde GZ- psycholoog met aantoonbaar affiniteit met het werken van evidence based behandelmethodes zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR en Schematherapie? Heb je interesse in het werken met een brede doelgroep van cliënten, waarin ook complexe problematiek zoals persoonlijkheidsproblematiek en dissociatieve stoornissen? Dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief tegemoet! 

E-mail adres: sollicitatie@lumoggz.nl
Of bel: 0164-744131

Gerelateerde vacatures

Binnen ca 2 jaar bij ons een hoog niveau van diagnostiek en behandeling te leren op het gebied van cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie middels een traineeship?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve basispsycholoog KJ (WO) óf orthopedagoog (WO) die graag mee vorm gaat geven aan het ontwikkelen van een nieuw team voor onze praktijk.