Vacature opleidingsplaats GZ-Psycholoog

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als basispsycholoog waarbij je dit jaar nog kunt starten met de GZ- opleiding? Wij bieden je deze mogelijkheid graag aan! 

Voor onze nieuwe praktijk en ons nieuwe team bij Lumo GGZ in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar enthousiaste en pro- actieve basispsychologen (WO) met minimaal 2 jaar werkervaring die graag mee vorm gaan geven aan het ontwikkelen van een nieuw team voor onze praktijk.
Hierbij gaat het om de ontwikkeling van hoogwaardige behandelingen, collega’s én de praktijk. 

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Wij bieden je de kans om dit jaar nog te starten met de GZ- opleiding. 
Als basispsycholoog binnen Lumo GGZ behandel je volwassenen met een verscheidenheid aan klachten, zowel in de Generalistische Basis GGZ als in de Specialistische GGZ. Waarbij er gebruik wordt gemaakt van een diversiteit aan behandelmethoden zoals cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR. 

Naar wie zijn we op zoek
Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van een fijn en hecht team in een informele sfeer waarbij de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staat, die het logisch vinden hun werk goed voor te bereiden, openstaan voor feedback en die breid zijn om een stapje extra te zetten voor hun cliënten. Binnen ons team vinden we het belangrijk om te werken op een laagdrempelige en persoonlijke manier, waarbij openheid en betrokkenheid centraal staat. 

Wij zoeken mensen die beschikken over een afgeronde master Klinische Psychologie of aanverwant, minimaal 2 jaar werkervaring hebben en beschikken over een LOGO- verklaring of voldoen aan de voorwaarden deze aan te vragen. 

Over ons
Je komt te werken binnen een praktijk waarbij de samenwerking met elkaar binnen de praktijk en met ketenpartners (zoals bijv. verwijzers) erg belangrijk is. Daarnaast werk je binnen vaste kaders die herleid zijn uit wet- en regelgeving zodat het vak gedegen uit gevoerd kan worden. Je wordt secretarieel ondersteund in het plannen van cliënten, het declareren van de behandelingen en het up to date houden van kennis zoals het volgen van een EMDR cursus of kennisbijeenkomsten.

Enthousiast?
Heeft bovenstaande informatie je interesse gewekt en ben je enthousiast om jezelf te ontwikkelen middels de GZ- opleiding en om onderdeel te worden van een nieuw en groeiend team? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet! 

E-mail adres: sollicitatie@lumoggz.nl
Of bel: 0164-74413

Gerelateerde vacatures

Binnen ca 2 jaar bij ons een hoog niveau van diagnostiek en behandeling te leren op het gebied van cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie middels een traineeship?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve basispsycholoog KJ (WO) óf orthopedagoog (WO) die graag mee vorm gaat geven aan het ontwikkelen van een nieuw team voor onze praktijk.